Over ons

Die bureaustoel waar jij al jaren op zit, zit ‘ie lekker? Ondersteunt deze bureaustoel jouw lichaam? Of merk je dat je steeds vaker last krijgt van je onderrug en nek? Heel veel mensen in Nederland zitten verkeerd achter hun bureau. Dat is voor een uurtje niet erg, maar als je dagelijks uren achter elkaar verkeerd zit, dan levert dat problemen op. Langdurige problemen. Als een werkplek niet correct is opgemeten en voorzien is van een verkeerde bureaustoel, dan levert dat op den duur serieuze lichamelijke klachten op. Ook nu tijdens deze corona periode. Of u neemt de stoel van uw werk mee naar huis en het bureau of u zorgt voor een goede werkplek thuis als u geen fysieke klachten wenst.

Mijn naam is Seryljo van Ierlant en ik ben een Ergonomist en Werkplekspecialist. www.werkomgevingcoach.nl en we werken nauw samen met Hennekes Seating voor maatwerk oplossingen. Ik heb in de afgelopen 30 jaar meer dan 30.000 mensen geholpen bij het voorkomen en oplossen van lichamelijke klachten. Ik adviseer o.a. Overheidsinstellingen, MKB en Multinationals bij de opstelling van hun werkplekken en bij de inkoop van correct materiaal. Goed materiaal hoeft niet duur te zijn. Goed materiaal kan er wel voor zorgen dat je als bedrijf duizenden euro’s per jaar bespaart aan personeel dat zich ziek meldt met lichamelijke klachten. Een goede bureaustoel verdient zich in een zéér korte periode weer terug.

Ik kom graag een keer langs om te kijken wat ik voor jouw organisatie kan betekenen. Stuur me een bericht of e-mail (e-mailadres) voor een afspraak. Of kies een werkplek, EN1335 stoel, ergonomische hulpmiddelen, accessoire uit in onze winkel.

Vind u hier niet wat u zoekt neem gerust contact met ons op.